DAMASCINO FOOD

DAMASCINO FOOD De beste royal food uit Hilversum

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 276 beoordelingen
26 jul 2021 om 1:23 Vernam te laat dat mn bestelling niet thuisbezorgd zou worden maar moest afhalen. Ik begrijp dat ivm drukte of oid dat bezorgen niet lukt maar dan moet je ook niet online kunnen bestellen. Nu moet ik mn geld nog terugkrijgen. Graag reactie zie ook mn mail
2 apr 2021 om 7:16 Chicken and lamb shwoarma were very dry. The pizza itself very fatty. We've had better ttom you.
13 feb 2021 om 22:32 Heel erg lekker!
6 feb 2021 om 0:24 Heerlijk en keurig op tijd!
19 jun 2020 om 21:52 Eten was taai en slap
17 jun 2020 om 1:15 Het eten was lauw toen het bezorgd werd; wraps en broodje ook beetje taai. Patat was ook slap helaas.. niet zo’n goede ervaring helaas
12 jun 2020 om 21:18 Was weer erg lekker.
27 mei 2020 om 20:12 Heerlijk eten!
17 mei 2020 om 22:31 Very average. Instuif is better.
15 mei 2020 om 19:59 Overheerlijk! Pita is top, lamssjwarma erg lekker.
13 mei 2020 om 22:31 Friet redelijk koud maar dat is nou eenmaal vrij moeilijk warm te houden.. De rest (kip voor 2 personen) lekker en genoeg.
13 mei 2020 om 15:28 Gisteren 20,- aan kip besteld en het was helaas niet de gewone kwaliteit die we van ze gewend zijn. Het leek alsof ze de kip te lang in de frituur hadden gedaan...droog...donkerbruin en smaakloos. jammer want normaal stukken beter!